Nieuwe uitstraling voor NXT Day

juni 26, 2017

Persbericht.

De afgelopen maanden is door een team van lokale professionals gewerkt aan een nieuwe visuele uitstraling van NXT Day. NXT Day is gespecialiseerd in project- change en interim management en is staat bekend vanwege verschillende projecten voor uiteenlopende branches binnen het Koninkrijk. De afgelopen jaren heeft de nadruk gelegen op het implementeren van verschillende oplossing bij zorgverleners en zorgverzekeraars op de BES eilanden en St. Maarten.  Doelstelling van deze initiatieven is om het niveau van gezondheidszorg te verhogen.

 

De website toont schitterende Caribische beelden die gefotografeerd zijn door Marika Ringnalda, bekend van onder meer het boek 360 graden Curaçao. In deze werkelijk unieke beelden staat de X van NXT centraal.

De huisstijl is van de hand van Evert Jan Boon van EJPEG. Het heldere ontwerp gecombineerd met de dimensionale X vlakken geven de transparantie en veelzijdigheid neer die de basis is voor elke opdracht die NXT Day uitvoert.

De lokaal bekende schrijfkeizer Willem Blankenburgh heeft zich vakkundig over de teksten gebogen en Media 599 is verantwoordelijk voor het overzichtelijk en tegelijkertijd dynamische webdesign.

“De foto’s, website en grafisch ontwerp zijn een goede afspiegeling van wat wij voor onze klanten realiseren. Onze consultants zijn doelgericht en hebben een transparante werkwijze. Al onze consultants hebben minimaal een universitaire graad en volgen om het jaar een relevante cursus bij een vooraanstaande universiteit zoals bijvoorbeeld Stanford of Chicago Booth. Op deze manier kunnen wij organisaties in het Caribisch gebied van dienst zijn met actuele productkennis en de nieuwste methodes op managementgebied.”

Afgelopen vrijdag is op het kantoor van Media599 geproost op een excellente en productieve samenwerking met een fantastisch eindresultaat.

Archive

augustus, 2018
  • Nieuwe uitstraling voor NXT Day
juni, 2017
  • Nieuwe uitstraling voor NXT Day
  • Achieving success in large, complex software projects
  • Putting employees first at Saudi Telecom
  • The project saboteur… and how to kill him!
View all
back to top